Een maatwerk dorpel eenvoudig online bestellen bij NATUURSTEENvakman.nl!

Altijd een passende deurdorpel op maat bij NATUURSTEENvakman.nl! Met een gerichte collectie dorpels, ook wel binnendorpel en deurdorpel genoemd, is de kans groot dat u bij ons slaagt. Naast hardstenen dorpels vindt u bij ons ook prachtige composiet dorpels, in een grote diversiteit aan kleurtinten. Met een eigen natuursteen zagerij & team ervaren vakmannen leveren wij uw maatwerk dorpel voor binnen voordelig & snel. Wij staan hierbij garant voor binnen deurdorpels op maat, zorgvuldig afgewerkt en snel bij u thuis bezorgd.

 

 

Online bestellen, hoe werkt dit?

 

Op de product detailpagina van de door u gewenste dorpel kunt u de gewenste lengte invoeren (in cm), de exacte  prijs wordt na een klik op ‘bereken’ direct getoond. Standaard gaan wij ervan uit dat u de dorpel ‘recht gezaagd’ op maat wenst te ontvangen. Dit is de meest gekozen optie bij onze binnendeur dorpels. Deze optie is dan onderdeel van onze vaste & scherpe prijs. Daarnaast kunt u de volgende maatwerk afwerkingen selecteren (voor een vaste & scherpe prijs uiteraard): In verstek gezaagd (1 of 2 kanten), met een hoek uitgezaagd (1 of 2 kanten) en één kant in verstek + één kant met een hoek uitgezaagd. U kunt de gewenste maatwerk afwerking eenvoudig selecteren, ook hierbij wordt de prijs direct ge-update.

 

NATUURSTEENvakman

LET OP: Indien u kiest voor een maatwerk afwerking, verschijnt er tevens een opmerkingenveld waarin u de benodigde specificaties in kunt vullen. Tevens vindt u hierbij een link naar een pagina met uitgebreide informatie over de aanleverspecificaties. Wij verzoeken u om de specificaties op deze manier aan te leveren, zodat wij uw bestelling goed & snel kunnen verwerken.

 

Twijfelt u nog maak dan gebruik van onze unieke sample service. Voor een vaste (lage) prijs leveren wij een mooi materiaal sample (proefstuk) van ongeveer 10×10 cm. Zo krijgt u een goede indruk van het materiaal, maar ook val de specifieke kleur en of deze bij uw interieur past!