Steenstrips in steeds meer woningen

Iedere paar jaar is er wel iets dat veranderd in de inrichting van woningen. Dit is vaak een trend dat doorzet en veranderd hoe woningen eruit zien en soms is het blijvend. In de jaren tachtig lag overal tapijt en in de jaren negentig werd dit laminaat daarna werden vloertegels de mode. Nu zijn het de steenstrips dat de woning veranderen.

De trends beginnen klein met een aantal woningen maar zetten al snel door en dit merk je aan de verkoop ervan. Eerst moest je nog naar een bouwmarkt of winkel zoeken dat steenstrips verkocht. Nu ziet je de steenstrips overal van de kleine winkel tot de grote bouwmarktketens. Je merkt het ook als je op visite gaat bij mensen thuis. Steeds vaker zie je dat ze steenstrips hebben in de inrichting.

De steenstrips worden nu vooral in de keuken en woonkamer gebruik. Vaak word een of twee muren bedekt met steenstrips. Hierdoor krijgt de woning een warmere uitstraling en voelt het ook fijner in de woning. Dit komt door de unieke uitstraling van steenstrips. Het zijn steentjes dat in verschillende kleuren komen en samen een geheelvormen. Je kunt voor een bepaalde kleur gaan en sommige kiezen voor verschillende kleuren. In de keuken gebruiken ze bijvoorbeeld een andere kleur steenstrips dan in de woonkamer.