Boerderijcamping Brabant voor de leukste tijd

Ben je op zoek naar een leuke camping waar je kinderen zich suf kunnen spelen en waar jij als ouder lekker kunt bijkomen en ontspannen? Probeer dan onze camping Boerderijcamping Brabant eens uit. Het is een gezellige beestenboel en ook nog eens in een bosrijke omgeving, de perfecte plek om volledig tot rust te komen. wij hebben een grote dierenweide met verschillende soorten dieren zoals hangbuikzwijntjes, kippen, konijnen en nog veel meer. Deze mogen allemaal geknuffeld, gevoerd en geborsteld worden. Dit is perfect voor kinderen en dierenliefhebbers. Ook is het mogelijk om onze ezeltjes en mini paardje te knuffelen en borstelen. Dit moet wel onder begeleiding van een ouder gebeuren.

Boerderijcamping Brabant voor gezinnen en echtparen

Op zoek naar een plek waar je als ouder kunt ontspannen en bijkomen van het drukke leven? Wij hebben voor iedereen wel wat op Boerderijcamping Brabant! Kinderen kunnen eindeloos spelen terwijl ouders vanuit de caravan op ze letten. Voor echtparen is het mogelijk om te genieten van alles rust, zonder dat er kinderen spelen rond de staanplaats. Welke activiteiten zijn er voor ouderen? Wandelingen maken door het prachtige natuurgebied, winkelen in gezellige steden zoals Tilburg en Den bosch, attractieparken en speeltuinen. Boerderijcamping Brabant heeft alles in huis.

Huisdieren

Heb je huisdieren zoals een hond? Geen zorgen deze hoef je niet achter te laten! Neem ze gezellig mee naar Boerderijcamping Brabant. Wil je een dagje weg en je viervoeter niet meenemen? Geen probleem, wij passen graag op je huisdier zodat jij lekker kunt genieten.