Vakantiewoning huren in een bosrijke omgeving?

Wilt u een vakantiewoning huren in een bosrijke omgeving? Dan is een vakantiehuis bij ’t Eekhoornnest in Soest een aanrader. Hier kunt u zorgeloos een luxe vakantiewoning huren die van alle gemakken is voorzien. De woningen in ons park worden prima onderhouden door de eigenaars en zijn voorzien van extra veel comfort. U geniet hier dan ook van een heerlijke vakantie.

Een comfortabel vakantiehuis midden in de natuur

Een vakantiewoning huren bij ons vakantiepark betekent dat u waar krijgt voor uw geld. U verblijft in een comfortabel vakantiehuis midden in de natuur. Vanuit uw vakantiewoning bent u direct bij de Utrechtse Heuvelrug. Hier kunt u genieten van een ontspannende wandel- of fietstocht. Daarnaast heeft deze omgeving u nog veel meer te bieden, zoals een authentieke kaasboerderij en een museumboerderij.

Vakantiewoning huren bij vakantiepark ’t Eekhoornnest?

Wilt u een vakantiewoning huren bij vakantiepark ‘t Eekhoornnest? Dan heeft u de keuze uit diverse accommodaties, zoals een zomerhuisje, een bungalow of een appartement. Het is zelfs mogelijk om een woonhuis te huren op ons park. Of u nu met zijn tweeën een vakantiewoning wilt huren of met een hele groep; wij bieden u altijd een geschikte accommodatie.