zwemmen in het zwembad

Accommodaties met veel mogelijkheden

Bij vakantiepark De Leistert heb je verschillende mogelijkheden tot je beschikking. Heb je een eigen caravan? Kies dan voor een kampeerplaats met privé sanitair. Je hebt dan een toilet, een douche, een vaatwasser en uiteraard water aan- en afvoer. Wil je toch nog een stapje extra? Dan kun je ook een eigen infrarood sauna erbij huren. Geen eigen caravan? Dan kun je een tent huren, een Glamping tent met verwarming, met sanitair en met een keuken. Toch liever een kleinere tent? Kies dan voor de safaritent. Deze tenten hebben geen eigen toilet, maar zijn geplaatst naast het toiletgebouw. 

Je kunt natuurlijk ook een bungalow huren, dit zijn luxe sfeervolle huisjes met een overdekt terras. Op de website kun je alle mogelijkheden bekijken en zelf een keus maken wat het beste bij jou en je gezin past. 

Glamping

Glamping

Wel eens gehoord van glamping? Het is luxueus kamperen en dé trend op kampeergebied. Je hebt kamperen, en je hebt luxe, combineer je dit, dan krijg je glamping. Dit is een aanrader voor velen. Je hebt het charmante van de buitenlucht en teruggaan naar de natuur, maar dan ook met hele luxe voorzieningen, zodat er geen ongemak of gebrek aan comfort is. Kamperen in luxe, zo simpel is het. Bij Recreatiepark de Leistert kun je genieten van deze ervaring. Ze bieden verschillende accommodaties aan, deze zie je terug op de website. Tijdens je vakantie kun je ook verblijven met een eigen kampeermiddel, aangevuld met privé sanitair, heb je dit niet, dan kun je er eentje huren.

wasruimte