Fysiotherapie Neerbosch in Nijmegen: alles onder één dak

Ai, dat stoepje zag u over het hoofd! Een paar weken later heeft u nog steeds last van uw enkel. Is het nu wel of niet verstandig om die te belasten? De fysiotherapeut geeft antwoord op deze en andere vragen over lichamelijke klachten, en helpt u het probleem te verminderen of verhelpen. Soms heeft u daar een specialist bij nodig, zoals een manueel therapeut of sportfysio. Bij Fysiotherapie Neerbosch in Nijmegen vindt u al deze specialisten onder één dak. Wel zo gemakkelijk!

Maak direct een afspraak

Algemene fysiotherapie in Nijmegen

Lopen, staan, springen, bukken: voor de meesten van ons zijn het vanzelfsprekende bewegingen. Pas als u lichamelijke klachten krijgt, staat u erbij stil hoe complex het bewegingsapparaat eigenlijk is. De algemeen fysiotherapeut is deskundige op het gebied van beweging. Hij of zij adviseert, behandelt en begeleidt bij uw herstel. In Nijmegen kunt u voor algemene fysiotherapie terecht bij de praktijk van Fysiotherapie Neerbosch. Tijdens uw eerste afspraak inventariseert de fysiotherapeut uw klachten en stelt een behandelplan op. Daarna gaat u gedurende een aantal weken met elkaar aan de slag om de klacht te verhelpen.

Behandelingen bij Fysiotherapie Neerbosch

Tijdens het traject voor algemene fysiotherapie kan uw behandelaar diverse technieken toepassen om de pijn te verlichten. Ook geeft hij of zij preventief advies zodat u zich een actieve levensstijl kunt aanmeten waarbij u verantwoord leert bewegen. Op die manier wordt herhaling van de klachten voorkomen. Naast algemene fysiotherapie kunt u bij de praktijk in Nijmegen ook terecht voor:

  • Manuele therapie Marsman
  • Sportfysiotherapie
  • Orofaciale fysiotherapie
  • Medical taping concept
  • Preventie beweeggroepen
  • COPD-behandeling

Bekijk alle behandelingen

praktijk voor fysiotherapie in Nijmegen

De praktijk voor fysiotherapie in Nijmegen

De praktijk van Fysiotherapie Neerbosch bevindt zich in de wijk Neerbosch-Oost in Nijmegen. Dankzij de ligging tegenover sportpark De Dennen is de praktijk gemakkelijk te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer. Bus 6 stopt, direct na binnenkomst van de wijk, voor de deur van de praktijk. Er werken 3 fulltime fysiotherapeuten die allen lid zijn van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF). Zij staan ook geregistreerd in het Big en Kwaliteitsregister, en kunnen u niet alleen helpen met algemene fysiotherapie, maar ook met specifieke klachten aan bijvoorbeeld de kaak of rugwervels.

Heb ik een doorverwijzing nodig?

U heeft geen verwijsbrief van de huisarts meer nodig voor een afspraak bij de praktijk. Daarom kunt u snel beginnen met de fysiotherapie. De behandelaar voert eerst een screening uit om te beoordelen of u aan het juiste adres bent. Mocht dat niet zo zijn, kunt u wellicht toch beter eerst naar de huisarts gaan. Indien het traject bij de fysiotherapeut start, zal hij of hij uw huisarts blijven informeren over de voortgang, tenzij u aangeeft dat niet te willen.

Neem contact op met de praktijk