nederlandse slaappoli

De Nederlandse Snurkpoli

De Nederlandse Snurkpoli is een website waarop je alles over snurken en slaapapneu kan vinden. Ik vond deze website omdat ik zelf last heb van slaapapneu en hier dus informatie over wou inwinnen. Op de Nederlandse Snurkpoli vond ik vel informatie over het probleem, maar ook over de oplossing hiervan.

nederlandse slaappoli 2 3

Bedrijf

Wat voor een bedrijf is de snurkpoli eigenlijk? Dit bedrijf is een initiatief van het Nederlandse Slaap Instituut (NSI). Dit instituut werkt samen met een aantal tandartsen die gecertificeerd zijn voor slaapproblemen en de invloed van het gebit hierop. De doelstelling van het bedrijf is om mensen met slaap-, of snurkproblemen zo snel mogelijk te helpen. Door heel Nederland zijn er verschillende vestigingen van het bedrijf, dus er zit bij iedereen wel een tandarts die gespecialiseerd is in de boven genoemde problemen.

nederlandse slaappolinederlandse slaappoli 2

Zelftest

Wil jij voordat je contact op neemt met de snurkpoli zeker weten dat je hiervoor in aanmerking komt? Doe dan snel de zelftest op de website. Dit is een klein, kort testje wat snel kan invullen om erachter te komen hoeveel kans jij hebt op slaapapneu of slaapproblemen. Als uit het  testje komt dat er een kleine kans is dat jij last hebt van slaapproblemen maar jij hebt ze toch, neem van vooral contact op. Er is voor iedereen een oplossing, hoe groot het probleem ook is!