Catering Noordwijk

Op zoek naar catering in Noordwijk? Dan bent u op de juiste pagina terecht gekomen, want heeft u er wel eens over nagedacht om een barbecue te organiseren? Een barbecue kan eigenlijk in elk seizoen wel georganiseerd worden.

your-choice-catering-300x114

Wat dacht u bij een bruiloft of juist het jaarlijkse personeelsfeest? Your Choice Catering heeft alle expertise en ervaring in huis om uw barbecue evenement hét feest van het jaar te laten worden.

Alle BBQ pakketten die we aanbieden zijn zeer varieerbaar en dus de gerechten die geserveerd en bereid worden zijn geheel uw eigen keuzen. Van papiotte verpakte vissoorten tot huisgemarineerde ossenhaas. Alles kan en alles mag.

Natuurlijk wordt u BBQ compleet gemaakt met heerlijke sauzen, aioli, mooie salades en verschillende vers afgebakken broodsoorten met kruidenboter en boter. Hebben uw gasten een speciaal dieet of zijn ze vegetarisch? Dan houden wij hier natuurlijk rekening mee!

Alles tot in de puntjes geregeld

Niet alleen de gerechten van de BBQ worden tot in de puntjes verzorgd, maar ook bestek, borden en servetten en de buffettafel met stretch design tafelrok. Natuurlijk nemen we ook een originele houtskool BBQ mee, want dat is toch het lekkerst? Maar wanneer je liever een gas BBQ wilt, dan kan dit natuurlijk ook!

Zou u graag willen weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan plannen wij graag een persoonlijk gesprek met u in. Daarin kunt u uw eisen en wensen aangeven en vertellen wij graag hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.