NYP VIP Card heel handig!

 

1Het onderwerp waar ik het vandaag over ga hebben is NYP VIP Card. Als je een pizza liefhebber bent dan heb je zeker wel iets aan deze handige pas. Zoals jullie weten ben ik vaak pas laat klaar met werk. Waardoor ik nog later pas thuis aankom. Hierdoor heb ik geen tijd om rustig even te koken en dit is tevens ook veelte vermoeiend!

Een goede tip is dus om een pizza te bestellen.2

Als je dus geen zin hebt om te koken dan raad ik het je zeker aan om de website van New york pizza te bekijken. Hier staan allerlei lekkere gerechten op die je bij jou thuis zou kunnen laten afleveren. Denk aan pasta’s, kip en toetjes of drankjes. Ze hebben eigenlijk alles wel om er voor te zorgen dat je een lekkere maaltijd thuis hebt. Het voordeel als je hier besteld met een NYP VIP Card pas is dat je ook nog eens flinke korting krijgt. Deze pas is er dus voor mensen die vaak laat thuis zijn of niet zelfstandig kunnen koken.

Betalen en bezorging.

Als je op de website die hierboven staat eenmaal je bestelling rond hebt hoef je alleen nog maar te betalen. Dit kan snel en gemakkelijk met i-deal. Na betaling zorgen ze ervoor dat je je eten zo snel mogelijk hebt. Zo hoef je dus nooit lang te wachten!3