dekens

Maak de slaapkamer af

Wil je de slaapkamer echt in stijl afmaken dan is een deken op je bed de perfecte oplossing, je hebt niet alleen meer comfort op je bed ook de slaapkamer knapt ervan op. Kies voor dekens in dezelfde kleur als je andere beddengoed, of maak je juist een leuke combinatie. In de webshop van smulderstextiel.nl vind je verschillende soorten en kleuren, je vindt er vast wel een die mooi staat in de slaapkamer. Maak de romantiek in de slaapkamer af. 

Net even meer luxe

Met dekens op je bed heb je net dat beetje meer luxe in de slaapkamer, waar je dat met een dekbed alleen niet hebt. Je kunt kiezen om het bijvoorbeeld dubbel te vouwen en op je bed neer te leggen, of helemaal over je bed heen. Heerlijk voor de koude winternachten om een deken op je bed te hebben, meer comfort en warmte is geen overbodige luxe. In het assortiment bij smulderstextiel.nl vind je verschillende kleuren, ze hebben allemaal gemeen dat ze heerlijk zacht zijn.

dekens

Maak een kinderbed nog leuker

In een kinderkamer moeten natuurlijk leuke vrolijke kleuren worden gebruikt, dit geldt ook voor het bed. Gelukkig zijn de dekens bij smulderstextiel.nl in veel leuke kleuren te verkrijgen, wil je er een leuk figuur op hebben dan is dit ook mogelijk. Je zoon of dochter zal nog lekkerder in bed slapen met de vrolijke kleuren, kijk in de webshop welke kleur jij wilt kopen voor je bed. Voor de kleinste kinderen vind je ook leuke dieren op een dekentje.