Sauna Utrecht

Sauna in Utrecht: verlichting en ontspanning

Wie sauna Utrecht zegt, die zegt meteen Zen Zon Zee, de plek waar je jezelf even heerlijk verwent en tot volledige ontspanning komt. Behalve voor een sauna in Utrecht kun je bij Zen Zon Zee terecht voor spa, wellness, floaten, hot yoga, zonnen en healthfood.

Ultiem ontspannen bij onze sauna in Utrecht

De sauna in Utrecht bij Zen Zon Zee vind je behalve ontspanning ook bewustwording, welzijn, aandacht en verdieping. In Utrecht neem je tijd voor jezelf en alleen zo kun je genieten van het leven. Zen Zon Zee heeft een saunabezoek een totaal andere dimensie gegeven. Waar vind je immers nog volledige privacy en kun je gebruik maken van een ‘one hour wellness’ beleving, waar jij je binnen een uur al meer ontspannen en dus een ander mens zult voelen. Geniet bij de sauna in Utrecht van voorzieningen als hydrojet massage in de Spa-capsule, van de Shiatsu massagestoel, van de zonnebanken en de Himalaya zout sauna. Ga voor yoga, doe mindfulness oefeningen en probeer floating, dé ultieme manier om tot volledige ontspanning te komen en even helemaal weg te drijven van de waan van alledag.

Spa en wellness faciliteiten

Zen Zon Zee geeft een saunabezoek een gouden randje met unieke spa- en wellnessfaciliteiten als tegenhanger van de ‘haastmaatschappij’ waarin we leven. Bij Zen Zon Zee in Utrecht word je meegenomen in de laatste trends op het gebied van mindfulness, coaching, beweging, ontspanning, privacy en voeding en gezondheid. Een bezoek aan Zen Zon Zee maakt je lichamelijk en geestelijk gezonder. Letterlijk en figuurlijk. Want door een bezoek aan Zen Zon Zee neem je afscheid van stress en ervaar je eindelijk aan den lijve wat onthaasten is.

Zen Zon Zee heeft een saunabezoek definitief veranderd en leert de mensen weer wat écht ontspannen is én dat het de plek is om weer eens helemaal tot jezelf te komen. Boek dus snel eens een afspraak voor onze sauna in Utrecht.