massage Rotterdam

Ontspannende massage in Rotterdam

Wat kan ik toch geweldig genieten van een massage in Rotterdam. Sinds ik deze onderga zijn mijn lichamelijke klachten met de helft afgenomen. Vooral mijn hoofdpijn, waar ik bijna elke dag last van had is zo goed als helemaal verdwenen. Helaas nog niet helemaal, maar ik ben hier nu pas voor de tweede keer bij deze salon. Op aandringen van een goede vriendin ben ik een keer met haar meegegaan en ik moet zeggen het is mij prima bevallen. In een ontspannen sfeer wordt je vriendelijk ontvangen, ik voelde mij meteen heerlijk ontspannen.  massage Rotterdam

Bijzondere technieken

Tijdens een zeer ontspannende massage in Rotterdam, voelde ik mijn hoofdpijn weg trekken. Best wel een heel apart gevoel. Vooral omdat ik met deze klacht al jaren bij de huisarts kwam en meer dan medicijnen ik niet kreeg.

Tijdens mijn eerste bezoek hier bij Met Joke in Balans kreeg ik eerst een gesprek. Hierin werd gekeken wat er met mij aan de hand was en wat zij voor mij konden betekenen. Al snel werd duidelijk dat de spanning en stress mijn leven aan het beïnvloeden waren. Gelukkig hebben zij deze blokkade kunnen verwijderen en zijn al een groot gedeelte van mijn klachten als sneeuw voor de zon verdwenen.