service

Tip: Modelbouw fleischmann

Bent u een groot fan van modelbouw, of zoekt u een nieuwe interessante hobby? Verdiep dan eens in Modelbouw fleischmann!

Sinds jaar en dag maakt Fleischmann modelbouw treinen in alle soorten en maten. Hoogwaardige kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel bij dit Duitse bedrijf.

Het assortiment bestaat uit o.a.:

  • Losse locomotieven
  • Losse wagons
  • Besturing
  • Moderne treinen (bv. ICE)

reparatie

Waar vind ik dit?

Dit gehele assortiment is ook terug te vinden in de winkel van Peter’s Posttrein in Barendrecht. Peter’s Posttrein staat garant voor het slagen van de juiste modeltrein. Net zoals dat Fleischmann kwaliteit serieus neemt, doet Peter’s Posttreinen dit net zo!

Het personeel binnen dit bedrijf is zeer ervaren en zeer gespecialiseerd. Reparatie en onderhoud zijn een van de uitstekende services die ze aanbieden. Heeft u een modeltrein wat niet meer, of niet meer goed functioneert? Gooi het niet weg, maar laat het repareren door Peter’s Posttrein!

Zelf ga ik graag naar deze winkel toe als ik zelf iets nodig heb aan onderdelen, of gewoon simpelweg om advies in te winnen over de producten van Fleischmann. De deskundigheid van het personeel heeft mij nog nooit in de steek gelaten. Ze leveren een goede service en kwalitatief zeer sterke producten voor een zeer voordelige en vriendelijke prijs!

Reparatie

Als ik een defect product heb, val ik ook altijd terug op deze winkel. Als het een kleine reparatie is, en het is niet te druk, dan kan ik er vaak gewoon even op wachten. Mocht het niet meteen kunnen, dan is het alsnog snel en vakkundig gerepareerd!

onderhoud