Met gemak uw zwembad schoon? Aquafinesse!

Hoe hou je een zwembad nou schoon zonder er elke dag uren mee bezig te zijn, dit vroeg ik mij dus af nadat ik wekenlang uren aan het schoonmaken van het zwembad in mijn achtertuin heb besteed.

Aquafinesse

Uiteindelijk heb ik toch de oplossing gevonden op de bodyfitwebshop. Aquafinesse helpt mij nu wekelijks met het tegengaan van kalkaanslag en het schoon- en geurvrij houden van mijn zwembad. De oplossing gaat ongeveer drie tot zes maanden mee, dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte van je bad.

 

Het werkt heel simpel

Je krijgt bij het pakket meerdere dingen thuisgestuurd, onder andere een maatbekertje. Dit maatbekertje moet je volgooien met het schoonmaakspul en in het zwembad gooien. Het wordt dan zelf gereinigd. Daar komt nog bij dat je een pak met reinigingstabletten meegestuurd krijgt. Deze tabletten doe je in de slow release dispenser, die uiteraard ook bij het pakket zit inbegrepen. Dan kan je deze dispenser ook in het water doen. Met dit pakket scheelt het je een hele tijd aan schoonmaak en kan je deze tijd weer mooi besteden aan andere dingen zoals schoolwerk of net wat meer tijd met de kinderen doorbrengen bijvoorbeeld.

Een blijvertje

Ik ben razend enthousiast over het product en zal het zeker zo weer bestellen. Net zoals ik hierboven heb aangegeven scheelt het me super veel tijd in schoonmaken van dat grote zwembad in mijn achtertuin. De doorslag om het artikel te bestellen is de duidelijk op de site van bodyfitwebshop, alles wordt zeer netjes uitgelegd en er wordt zelfs een filmpje beschikbaar gesteld om het gemak nog iets groter te maken. Top!