Camping in Brabant

Camping in Brabant, daar moet je echt eens een keer geweest zijn

Dit jaar gaan wij weer naar de Camping in Brabant. Vroeger moest ik er niet aan denkenCamping in Brabant om te gaan kamperen. Maar nadat wij een keer naar het recreatiepark De Achterste Hoef zijn geweest, wil ik niet anders meer. Het is hier zo mooi om te verblijven en wij hoeven hier geen eigen tent voor aan te schaffen. Het is hier namelijk mogelijk om een verwarmde safaritent, een luxe chalets met airco of een bungalow huren. De eerste keer zijn wij hier terecht gekomen toen wij met de hele familie een weekendje weg gingen. Toen ik hoorde waarheen, probeerde ik van alles om hier onder uit te komen, Gelukkig is mij dat niet gelukt, want ik heb het enorm naar de zin gehad. 

Gezellig een weekje naar de Camping in Brabant

Nog nooit heb ik zoveel zin in een vakantie als deze keer. Voor de zomervakantie hebben wij op deze Camping in Brabant al een plaats gereserveerd. Maar tussendoor willen wij er ook nog een week tussenuit gaan. Ook hier hebben wij deze keer een bungalow gehuurd. Met de kinderen nemen wij vaak een safaritent, want dat is best wel leuk. Deze keer gaan de kinderen niet mee en daarom hebben wij voor de wat luxere versie gekozen, de bungalow. 

Camping in BrabantHet recreatiepark De Achterste Hoef is een gezellige Brabantse familiecamping. Hier is veel te beleven voor jong en oud. Vaak worden er diverse leuke dingen georganiseerd. Dat is zeer leuk, maar er is hier zoveel te doen, dat je bijna tijd te kort komt om overal aan deel te nemen. Vooral het verwarmde zwembad wordt vaak gebruik van gemaakt. In de zomer kan je lekker buiten zwemmen in het verwarmde buitenzwembad. Er is hier zoveel te beleven dat een week vakantie, of langer vaak snel voorbij gaat. Nieuwsgierig geworden, kijk dan maar eens op de website van dit recreatiepark.