Een rondvaart Haarlem: 3 redenen om een rondvaart te boeken

Een rondvaart Haarlem is een uitstekende manier om kennis te maken met een nieuwe stad. Zelfs voor mensen die al jaren in Haarlem wonen, biedt de rondvaart een manier om weer opnieuw verliefd te worden op de stad. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een bezigheid met jouw vrienden, een activiteit om samen met jouw gezin te doen of een leuke ervaring voor de gehele familie, een rondvaart Haarlem is altijd de juiste keuze. Zelfs voor een teamuitje is de rondvaart geschikt. Het is namelijk de perfecte omgeving om te werken aan de klassieke teambuilding die groot van belang is binnen ieder team. In dit artikel bespreken we een aantal verschillende redenen waarom je snel een rondvaart moet inplannen. Het maakt niet of wat het weer doet, je kan altijd warm op de boot zitten. 

Een rondvaart Haarlem zorgt voor een onvergetelijke ervaring

Een groot voordeel van een rondvaart Haarlem is dat je de stad gaat ontdekken op een manier waarop je hem anders nooit zou zien. Ondanks dat het lijkt alsof er niet veel verschil zit tussen het water en de straat, is het perspectief zo anders. Op het water wordt je ineens niet meer afgeleid door al het verkeer, alle fietsers en alle geluiden. Je hebt de tijd om echt stil te staan en te kijken naar de mooie gebouwen, de lucht, de straten en de mensen. Het is de beste manier om de stad te ontdekken. Boek bijvoorbeeld een rondvaart Haarlem via Bootuitjes. Kies ervoor om begeleid te worden met een gids wanneer je graag meer achtergrondinformatie wilt horen over de stad.

Geschikt om het hele jaar door te doen

Ondanks dat je wellicht niet direct denkt aan een rondvaart Haarlem in de winter, is het echt een goede bezigheid om op een winterdag in te plannen. Boten komen er namelijk in alle vormen en maten. Zo bestaan er open boten die geweldig zijn voor op een warme zomerdag, maar zijn er ook boten die volledig bedekt en dicht zijn voor koude winterdagen. Zelfs op een regenachtige dag is het geweldig om een rondvaart Haarlem te doen. Je ziet de regendruppels op het water vallen en bent voorzien van het knusse regengeluid. Doordat de boot beschut is, blijf je lekker warm. Zelfs wanneer er flinke windvlagen zijn zit jij veilig in de boot.

Perfect voor een feestje

Gaan jullie met de vriendengroep een dagje naar Haarlem? Dan is een rondvaart Haarlem een must. Soms denken mensen dat een rondvaart saai is, maar niks is minder waar dan dat. Je kan namelijk zoveel verschillende soorten rondvaarten boeken, dat er altijd wel een geschikte optie beschikbaar is. Denk bijvoorbeeld aan een rondvaart Haarlem op een feestelijke boot. Op deze rondvaart ben jij voorzien van muziek, hapjes en drankjes. Het is dus een recept voor een onvergetelijke tijd. Dit is een ideale activiteit om te doen op een vriendinnendag of een vrijgezellenfeest.