Het sportieve gevoel van Roshe Run

Het gevoel als ik niks te doen heb, een beetje relaxen, rondlopen en dingen doen waarvoor ik normaal nooit tijd heb. Mijn relax outfit bestaat niet uit pantoffels, maar uit Roshe Run. Roshe Run geven me een fit gevoel.

Lijkt alsof ik dagelijks sport

De schoenen geven me een gevoel alsof ik dagelijks sport. Het zijn sportschoenen die ik gebruik om te relaxen. Het zijn net hippe sloffen. Ze zitten echt naar mijn voet, het lijkt alsof ik op wolken loop. De meeste mensen hebben een soort slaapoutfit aan als ze relaxen, maar ik hou ervan om er lekker sportief uit te zien. De schoenen zijn niet meer uit te krijgen, ik slaap er zelfs bijna mee. Ik heb het wel over relaxen, maar als ik moet werken heb ik deze schoenen ook aan, het is gewoon een hele fijne manier van lopen.

nike-flyknit-roshe-run---wolf-grey-sequoia-river-rock-b-2

Zelfs mijn baas vindt ze mooi

Op mijn werk zijn ze allemaal goed te spreken, ze zijn allemaal verkocht aan mijn schoenen, iedereen wil ze. Zelfs mijn baas vindt ze mooi! Iedereen vraagt dan ook gelijk waar ik ze heb gekocht, nou, gewoon bij de website van The Sneaker, een geweldige site waar ik een ruime keuze had in wat ik zocht.

Nike-Roshe-Run-Flyknit-Premium-Times

De webshop

De webshop gaf me de kans om voor een goede prijs mijn lievelingsschoenen te bestellen. De webshop had een ruim assortiment van allerlei soorten en maten, waarbij ik gelijk kon kijken wat het voordeligst was. De website van The Sneakers is echt de moeite waard om deze te bekijken.

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en zeker met alle positieve reacties. Dat schoenen zo’n fijne impact konden hebben wist ik niet.