Opleiding receptioniste

Opleiding tot receptioniste dicht bij huis

Ik was al een tijdje op zoek om naast mijn part-time functie een opleiding receptioniste te volgen. Momenteel werk ik in de supermarkt, maar ik wil iets anders gaan doen. Vroeger was het niet de bedoeling dat vrouwen gingen studeren en daardoor ben ik uiteindelijk hier beland. Nu voel ik me gelukkig nog niet te oud om iets nieuws bij te leren en daarom ging ik op zoek.

LoopafstandOpleiding receptioniste

Het was voor mij vooral belangrijk dat de opleiding tot receptioniste niet te ver weg was. Het is zo dat ik geen auto heb, dus ik ben afhankelijk van het openbaar vervoer. Met dit in mijn achterhoofd ben ik gaan zoeken en kwam ik Fabius tegen. Tot mijn verbazing zat dit zelfs op loopafstand, dus dat was helemaal ideaal. Verder voldeed deze ook tot al mijn andere eisen. Er was geen vooropleiding vereist, dus naar mijn idee was het perfecte.

Even wennenOpleiding receptioniste

Mijn eerste lesdag was wel even wennen. Ik heb al zeker 30 jaar niet meer op school gezeten, dus ik merkte dat mijn concentratie snel weg was. Gelukkig was het zo interessant dat ik hier na een tijdje geen last meer van had. Inmiddels hoef ik nog maar 2 lessen te volgen en kan ik dan mijn diploma gaan halen. Ik werk erg hard en weet bijna wel zeker dat ik het ga halen. Ik ben zelfs al aan het solliciteren voor een nieuwe baan. Ik zou dit echt aan iedereen willen aanraden, hoe jong of hoe oud je ook bent!