Zoektocht naar Lp Tilburg!

Ik hou ervan om zo nu en dan mij platenspeler aan te zetten om te genieten van de muziek van toen. Ook het struinen op een rommelmarkt doe ik dan maar al te graag, hier wordt voornamelijk deze lp’s verkocht voor een prikkie. Doordat ik afgelopen weekend naar Tilburg ging om te shoppen ben ik wel eerst op het internet gaan zoeken of dat er wellicht een lp winkel te vinden is daar. Natuurlijk stap ik daar even binnen om te kijken of dat er nog een prachtige lp tussen zit. Door te zoeken op lp Tilburg is het mij gelukt om terecht te komen op de website van Diggers. Hier hebben ze diverse lp’s voor een zeer aantrekkelijke prijs! Mijn interesse was dan ook gelijk gewekt om naar deze winkel toe te gaan.

diggers-web-logo-sm

Als eerste gezocht

Zo ben ik zaterdag naar Tilburg geweest om te zoeken naar deze winkel. Dit wilde ik namelijk als eerste zien te vinden aangezien ik het wel belangrijk vind dat ik niet mis zou grijpen….mumford-300x300

Dankzij het zoeken op Lp Tilburg is het mij in ieder geval gelukt om een prachtige set lp’s aan te schaffen! Onwijs veel geluk aangezien ik echt op zoek was naar dit soort muziek en hier werd het gewoon verkocht. Niet veel bedrijven hebben een lp meer waardoor de kans vrij klein is om er een te vinden in de winkel.