Plezier met kunst Rotterdam!

Het heeft even geduurd maar nu kan ik het toch eindelijk zeggen dat ik plezier heb met kunst Rotterdam! Wij wilde namelijk in onze straat meer vrolijkheid en plezier zien waardoor het ons verstandig lijkt om te zoeken naar kunst. Met kunst kan je er goed voor zorgen dat het er gezelliger en levendiger uit komt te zien toch?

Zo is mij de opdracht gegeven om te gaan zoeken naar een bedrijf waar ik dit soort kunst kan vinden. Woonachtig in het mooie Rotterdam waardoor het zoeken naar kunst Rotterdam wellicht verstandig is. Zo ben ik terecht gekomen op de website van Kramer kunstwerken. Dit bedrijf staat erom bekend wegens zijn prachtige kunst en levendige vormen hiervan.

Breskens_Visserij_00

Dit was geen toeval dacht ik zo! Hierdoor heb ik ervoor gekozen om hun op te bellen en een afspraak te maken. Zo kunnen hun goed begrijpen wat onze wensen zijn met kunst en onze bedoeling.

Afgelopen week hebben wij deze afspraak gehad en moet eerlijk zeggen dat ik dit echt geweldig vond! Alles wat we graag wilde zien in kunst was mogelijk bij hun. Dit konden we niet afslaan waardoor we hen akkoord hebben gegeven om het te maken. Ik hoop van harte dat het een prachtig werk gaat worden in de straat.