wietzaden

Wietzaden aanschaffen via het internet 

Ben jij ziek en heb je daarom iets nodig om de pijn te verminderen? Dan is het van belang dat je wiet gebruikt om de pijn te verminderen. Wiet in de coffeeshop is erg duur. Op jaarbasis kan je al veel geld kwijt zijn aan de coffeeshop. Als je liever niet veel geld kwijt wilt zijn aan de coffeeshop, dan zal je kunnen kijken voor wietzaden. Je kunt namelijk zelf je wiet kweken. Doordat je je wiet kweekt, zal je zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van je eigen wiet. Je kunt je eigen wiet kweken in de achtertuin maar ook binnen. Wel mag je maar een aantal planten in je huis hebben. Als je meer als 5 planten in je huis hebt, zal de politie je zien als wietplantage. Dit is strafbaar dus blijf altijd onder de 5 wietplanten. 

wietzaden

Mag je wietplanten in huis hebben?

Wietplanten in je huis hebben is illegaal. Je mag dus geen wietplanten in huis hebben. Er is wel een gedoogbeleid. De politie ziet het door de vingers en zal geen huizen controleren. Wel als de politie binnenkomt en de wietplanten ziet, worden de planten in beslag genomen. Je zal dan afstand kunnen doen van de wietplanten. Ook als er overlast wordt gemeld bij de politie over de geur, kunnen de wietplanten in beslag worden genomen. Als je afstand doet van de wietplanten, zal je geen problemen kunnen krijgen. 

Verschillende wietplanten 

Je hebt veel verschillende wietplanten die je zou kunnen kopen. Je hebt namelijk ook veel verschillende wiet. Zo heb je wiet waar je erg blij van wordt maar je hebt ook wiet waar je heerlijk van gaat slapen. Rook jij wiet vanwege je ziekte? Dan is het handig om wiet te kweken waarvan je rustig wordt. Dit zal er namelijk ook voor zorgen dat de pijn wordt verminderd waardoor je een volledige nachtrust kunt krijgen.