Mediums online helpen je echt

Twijfel je over de keuzes die je hebt gemaakt of die je moet gaan maken? Ben je benieuwd of je je kind kan helpen om beter te ontspannen en beter te slapen? Wil je contact leggen met overleden dierbaren of huisdieren? Wil je dat iemand eens jouw aura leest? Heb je vragen over je carrière of je opleiding? Of wil je gewoon eens weten hoe het nu echt zit in de relatie die jij hebt met je ouders, je vrienden of je partner? Mediums online staan voor je klaar. Zij kunnen jouw vragen beantwoorden of je op een andere manier naar zaken laten kijken.

Mediums online hebben allemaal een eigen specialisme

Niet ieder mens is hetzelfde en dat geldt ook voor de gaven van de verschillende mediums online. De een kan contact leggen met overledenen, de ander kan je vertellen wat er mis is met je huisdier (niet medisch). Er zijn mediums online die zich hebben gespecialiseerd in het vakgebied carrière en werk. En weer andere mediums zijn zeer bedreven in droomverklaringen. Zo kan ieder medium jou helpen op zijn of haar eigen manier en volkomen afhankelijk van jouw hulpvraag.

Hoe kies ik een medium?

Een medium online kies je in eerste instantie aan de hand van je hulpvraag. Bij ieder online medium staat een korte beschrijving van de specialisaties. Daarbij staat ook hoe je contact kunt leggen met dat medium. Wil je met iemand bellen? Dan kan dat. Praat je liever via de chat? Dat kan ook. Het medium geeft zelf aan op welke manier hij of zij het liefst werkt. Past dit niet bij wat jij wilt, dan zoek je gewoon even verder. Zijn er verschillende mediums online die dezelfde diensten aanbieden? Dan moet je overgaan op je intuïtie. Je kiest dan heel intuïtief wie er het best "voelt". Staat er even niemand tussen die geschikt is of voelt voor jouw vragen? Kom dan op een later moment terug, er zijn 24 uur per dag mediums online, dus de kans is groot dat het later wel lukt.

Bereid je voor op het gesprek

Zorg dat je goed weet wat je eigenlijk wilt vragen en dat je je open stelt. Ga je een gesprek aan tussen het smeren van de boterhammen voor de kinderen door, dan is de kans groot dat het medium veel moeite heeft om contact met je te leggen. Neem de tijd om even een moment apart te gaan zitten of zelfs liggen en laat het medium zijn of haar werk doen.