Weet jij het telefoonnummer van de belastingdienst?

Het is weer zover! Wij mogen weer aangifte gaan doen. Ben jij toevallig in het bezit van telefoonnummer belastingdienst? Dit kan nog wel eens van pas komen wanneer jij dit aan het invullen bent. Ook ik ben op dit moment druk bezig geweest om het volledig na te kijken en eventueel een correctie in te voeren. Voor enkele jaren terug moesten wij het nog zelf invullen. Dit kost wat dat betreft aardig wat tijd, iets wat ik op dat moment nooit had. Nu dat alles al voor je is ingevuld ben je met een paar minuten klaar.

Alhoewel, het is én blijft enorm belangrijk om het goed te controleren alvorens je op verzenden klikt. Zodra je het definitief naar de Belastingdienst hebt gestuurd kan je hier niet eenvoudig meer een aanpassing in doorvoeren. Aan het einde van het doen van aangifte krijg je dan ook nog de kans om alles na te kijken en hier eventueel iets in aan te passen indien dit verkeerd is gegaan.

Correct?

Zodra alle gegevens kloppen wat er door dit bedrijf voor je is ingevuld. Dan kan je ervoor kiezen om het te ondertekenen wanneer dit naar waarheid is ingevuld. Vervolgens verstuur je het naar de Belasting toe en hier krijg je vanzelf een respons op terug of dat je moet betalen of niet.