De kapstok 2.0 van FrakkZ

Eiken kapstok Kinderkapstokken zijn er in veel verschillende soorten en maten. Maar als je echt iets origineels aan de muur van de kinderkamer of garderobe wilt hebben hangen dan moet je maar eens op de website van FrakkZ kijken. De collectie kinderkapstokken en wandkapstokken die ze daar hebben is heel erg ruim. Er is zelfs een kapstok van steigerhout.  Laatst ging ik op zoek naar een leuke kinderkapstok en ik kwam diverse modellen tegen die veel op elkaar leken. Houten kapstokjes met letters erop geschilderd. Dit vond ik niet mooi, maar toen ik even verder zocht kwam ik een kapstok tegen van hout met RVS letters erop. De kinderkapstok van FrakkZ.FrakkZ

Toen ik die zag was ik meteen blij verrast, dat was precies wat ik zocht. Ik ging eens verder op de website van FrakkZ rondneuzen en ik trof tot mijn grote vreugde een kapstok aan die ik nog mooier vond. Het was de zogenoemde kapstok 2.0 Het was ook met recht een 2.0 kapstok, want dit had ik nog niet eerder gezien. Een mooi RVS profiel als basis, met daarop houten plankjes bevestigd in verschillende kleuren. De letter en de jashaak waren in elkaar geintereerd, dus nog slim bedacht ook! Ik vond ze zo leuk die kapstokken van FrakkZ dat ik er meteen een heb besteld voor bij ons in de gang. Er zijn verschillende afmetingen verkrijgbaar, van een kapstok met 3 jashaakjes tot een wandkapstok van maar liefst 15 jashaken.

kapstokDe keuze was voor mij niet moeilijk, ik heb maar meteen de grootste besteld, want dat is voor een gezin met 3 kinderen geen overbodige luxe. Dan heb je best wat ruimte nodig om alle jassen tassen mutsen en sjaals kwijt te worden. We hebben gelukkig een ruime garderobe dus dat past prima. Nadat ik de bestelling had geplaatst en gekozen had voor iDEAL betaling kreeg ik meteen een orderbevestiging. De verwachte levertijd op de website was 5 dagen, dus ik was benieuwd of dat ging lukken.

 

jas en tas

Diezelfde week nog was de pakketbezorger bij ons aan huis om het pakket af te leveren. Ik zag meteen dat het de kapstok was die ik had besteld. Nieuwsgierig als ik ben heb ik de kapstok direct uitgepakt en opgehangen. Het ophangen was een fluitje van een cent. Het montagemateriaal was bijgeleverd, dus na een kwartiertje hingen alle jassen al op zijn plek. De kinderkapstok met naam die ze bij FrakkZ hebben vind ik ook erg leuk, daar ga ik binnenkort mijn neefje mee verassen, want dat is wel een origineel verjaardagscadeau , waar hij erg blij mee zal zijn. Ik kan echt iedereen die een eikenhouten kapstok of een kinderkapstok wil aanschaffen de website van FrakkZ zeker aanbevelen. Ik ben er in elk geval zeer tevreden over de geleverde producten.