Telgefixt

Tip: bezoek telgefixt.nl eens voor een goede reparatie aan je telefoon

TelgefixtEen poosje terug, ben ik bij http://telgefixt.nl/ langsgegaan voor een reparatie aan mijn telefoon. De homeknop van mijn IPhone werkte niet meer en daarom besloot ik om hem te laten vervangen bij http://telgefixt.nl/. Ik vond deze winkel door een paar zoekopdrachten te verrichten op het internet. Ik noteerde het adres en ging meteen langs. Gelukkig was de zaak niet heel ver van mij vandaan, namelijk binnen een straal van 10 kilometer. Dat kwam goed uit!

‘’Telefoon werkte weer prima toen ik hem in gebruik nam’’

Toen ik langs ging bij de winkel werd ik vriendelijk verwelkomd en legde ik uit wat er mankeerde aan mijn telefoon. De medewerker vertelde dat dit probleem vaak voorkomt en dat daarom dus ook geen probleem was om de telefoon te repareren. Hij begon meteen aan de reparatie en ik kreeg daarom een kopje koffie aangeboden voor het wachten. Na een kwartier was de telefoon al klaar en mocht ik de telefoon weer mee naar huis nemen. De telefoon werkte weer prima toen ik hem in gebruik nam.

Telgefixt

 

‘’Ze weten hier hoe ze moeten omgaan met een telefoon’’

Voor iedereen die ook schade heeft opgelopen aan zijn of haar telefoon, raad ik zeker aan om naar http://telgefixt.nl/ te gaan voor een reparatie. Het maakt niet uit voor een reparatie het is, want bij http://telgefixt.nl/ verlenen ze bijna alle reparaties die er mogelijk kunnen zijn. Ook al hoef je geen reparatie aan je telefoon, maar heb je simpelweg gewoon een vraag? Kom dan een keer langs bij http://telgefixt.nl/. Hier weten ze hoe ze moeten omgaan met een telefoon en ook weten ze het juiste advies en informatie te geven. Naar mijn mening is deze zaak de specialist op het gebied van telefoonreparaties.

Klik hier voor meer informatie over de winkel.