www.cateringalphenaandenrijn.nl

logo-yourchoicecateringHoewel wij geen bedrijf zijn wat party en catering materialen verhuurd, kunnen wij wel het evenement voorzien van de benodigde materialen als deze deel uit maken van de opdrachten die u geeft. Als u ons aanstelt als organisator voor uw evenement, dan regelen wij ook alle diverse materialen, faciliteiten en attributen.

Your Choice Catering Alpen aan den Rijn zorgt dat elk evenement goed verloopt van A tot Z. Wij leveren een plan van aanpak, waar niet alleen de drank- en cateringarrangementen opstaan, maar ook alle faciliteiten. Wilt u bijvoorbeeld een ballenbak voor de kinderen, dat kunnen wij regelen. Of wilt sfeerverlichting en thema versieringen huren? Bij ons kan dat bij elk soort feest, groot of klein. Wij bekijken elk feest van uit hetzelfde perspectief.

Wij hebben al tientallen jaren ervaring met het stylen en cateren van evenementen. Op het moment dat wij het hele feest aan het organiseren zijn, kunt u zich rustig met de gasten en bezoekers bezig houden. Wij zullen het organiseren tot in de puntjes uitwerken en zullen dit ook met veel verschillende faciliteiten doen!  Bent u van plan om de verschillende materialen te huren? Vraag het ons en u krijgt een geweldige oplossing voor elk vraagstuk.