Snackmobiel.nl

Snackmobiel.nl serveren de beste patat van het land

Mijn vader is afgelopen maand vijftig geworden en daarom hebben wij een groot feest gegeven. Omdat zijn lievelingseten friet is, hebben wij Snackmobiel.nl ingehuurd. Dat was een van zijn wensen voor het feest. Mijn vader vond het vroeger nooit leuk om zijn verjaardag te vieren. Nu dat is veranderd, hebben wij direct groots uitgepakt. Wij hebben al onze vrienden en al de familie uitgenodigd. Wij hebben een hele grote achtertuin, dus dat was de locatie van het feest. Door de grote poort aan de achterkant van ons huis is de frietkraam de tuin ingereden. Hij paste perfect in onze grote tuin.

Snackmobiel.nl

Snackmobiel.nl op het feest van mijn vader

Ik had de taak op mij genomen om contact op te nemen met Snackmobiel.nl. Toen ik het bedrijf belde nam er een vriendelijke vrouw op. Zij vroeg aan mij waar zij mij mee kon helpen. Ik vertelde haar dat wij graag een frietwagen wilden hebben. Tot mij geluk hadden wij er nog eentje beschikbaar op de datum van het feest. De vrouw aan de telefoon wilde graag weten hoeveel gasten er zouden komen. Dan zouden zij ervoor zorgen dat zij genoeg friet en snacks voor iedereen zouden meenemen. Gelukkig had ik de gastenlijst bij de hand en kon ik haar het precieze aantal doorgeven.

Snackmobiel.nl

Een geslaagd feest

De dag van het feest was aangebroken en ik kon niet wachten totdat de gasten kwamen. Mijn vader was best wel zenuwachtig omdat hij al zo lang geen feest meer had gegeven voor zijn verjaardag. De frietkraam was precies op tijd gekomen. Iedereen had erge honger, dus de koks begonnen direct met bakken. Iedereen genoot van het heerlijke friet wat zij maakte. Naast friet waren er ook genoeg snacks om uit te kiezen. Het feest van mijn vader was zeker geslaagd dankzij het lekkere eten.