Sneakers, de ideale schoen.

Als er iets is waar ik geen genoeg van kan krijgen, zijn het sneakers. Ongeacht de dag, het evenement of de outfit, sneakers zijn altijd mijn eerste schoenenkeuze. Dus het uitzoeken van de sneakertrends voor 2020 stond natuurlijk hoog op mijn lijst met kleermakersprioriteiten als het ging om winkelen dit jaar. Ik heb heel veel tijd besteed aan het analyseren van de sneakertrends die op de catwalk zijn gespot, en na al mijn onderzoek kan ik gerust zeggen dat de sneakertrends van 2020 cooler zijn dan ik ooit zou kunnen zijn – en nog wat.

Voordat ik erin duik, een ode aan sneakers in het algemeen. Serieus, sneakers zijn het antwoord op elke modekwaal; Ik bedoel, ze zijn schattig, comfortabel en eindeloos trendy, dus waar moet je niet van houden? Combineer ze met je favoriete jurk, schattige broek met wijde pijpen of skinny jeans. De mogelijkheden zijn absoluut eindeloos! Of je nu op zoek bent naar casual sneakers om boodschappen te doen, motiverende kicks om je te helpen naar de sportschool te gaan, of gewoon de perfecte finishing touch voor je Instagram-fotoshoot.

Een paar van de sneakertrends van dit jaar zijn een voortzetting van de streetstyle-looks van vorig jaar, maar met een beetje een twist. Waar vorig jaar dikke zolen waren, staan ​​dit jaar volledig dikke silhouetten op de voorgrond met een fashion-forward twist. Bovendien zorgt een op de jaren 80 geïnspireerde kijk op de trend voor de terugkeer van platformsneakers.

Over throwbacks gesproken, old-school kleurstellingen en details zijn ook trending. Met gekruiste vingers past u nog steeds in uw Skechers van de middelbare school – zo niet, dan wordt het misschien tijd om een ​​nieuw paar te kopen! Ik zou degenen met klittenband ten zeerste aanbevelen, en nee, ik maak geen grapje. Retro kicks zijn binnen, mensen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie Mephisto schoenen.