Het luxegevoel in je eigen badmaker met bijvoorbeeld een regendoucheset

Een luxegevoel in je eigen badkamer creëren is voor iedereen mogelijk. En nee, je budget hoeft hier niet superhoog voor te zijn. Met wat nieuwe tegels badkamer, een regendoucheset, een nieuwe kraan, een toffe wasbak, wat mooie accessoires en/of een frisse badkamermeubel pimp je de ruimte in een handomdraai op. Krijg jij ook gelijk zin om je badkamer onder handen te nemen? Lees dan zeker verder voor nog meer tips.

Nieuwe tegels in de badkamer

Wil je je badkamer echt een grote make-over geven? Ga dan voor nieuwe tegels in de badkamer! Het is even een klusje, maar dan heb je ook wat. Natuurlijk kan je zelf de ruimte betegelen, maar een vakman inhuren is vaak ook geen overbodige luxe. Dan hoef jij je alleen maar te bekommeren om het kiezen van de mooiste tegels. Ga je voor een effen tegel of voor een tegel met een print? Houd je het qua kleur liever rustig of pak je uit met een knallende kleur? En ga je voor een kleine of een grote tegel? Of misschien wel een combinatie? Keuzes genoeg.

Tegels op de vloer en muren

Tegels in de badkamer zijn er voor op de vloer en op de muren. Het is leuk om voor beiden een verschillende kleur te kiezen. Daarnaast zijn tegels – zowel vloertegels als muurtegels – perfect als je je badkamer wel grondig wilt opknappen, maar geen zin hebt om hier veel geld aan uit te geven. Het is namelijk meer budgetvriendelijk dan de boel bijvoorbeeld stuccen, alhoewel dat natuurlijk weer andere voordelen heeft, zoals dat dit een stuk onderhoudsvriendelijker is.

Een heerlijke regendoucheset

Een tweede manier om van je badkamer een paradijs op aarde te maken, is een regendoucheset. Door de grote douchekop en het feit dat het water van recht boven je komt, kom je totaal ontspannen onder de douche vandaan. Een regendoucheset heeft zachte stralen die je lichaam lijken te strelen. Het handige aan zo’n regendoucheset is dat er vrijwel altijd een handdouche bij zit. Hiermee is het ook mogelijk om hem als ‘normale’ douche te gebruiken en om je snel en gericht af te spoelen. En natuurlijk heb je de keuze uit verschillende stijlen en kleuren zodat hij perfect binnen je badkamer interieur past.