Een weekendje weg plannen

Een weekendje weg is natuurlijk heerlijk. Even weg uit alle drukte en even genieten. Dat is natuurlijk erg fijn. Maar in de huidige situatie met Corona is het allemaal even anders. Dit jaar hebben we niet kunnen genieten van fijne weekendjes weg. Maar niet getreurt, want volgend jaar in 2021 kunnen we het dik en dubbel over doen en er vol voor gaan. Dan kunnen we alle "misgelopen" uitjes inhalen. Want het geld wat we toen niet hebben uitgegeven kunnen we natuurlijk nu ook uitgeven. Of ja, voor de komende jaar kunnen we dan veel nieuwe uitjes inplannen.

 

Een weekendje in eigen land

Het is natuurlijk ook fijn om in eigen land te blijven. We hebben dit jaar wel gemerkt dat ons eigen kikkerlandje erg veel moois te bieden heeft. We hebben ontzettend mooie streken die ontdekt kunnen worden. En daar kunnen we zeker wel een weekendje blijven. En we hebben door het gehele land ook prachtige restaurants waar je een hapje kan eten, wanneer de lockdown voorbij is natuurlijk. Maar wil je een keer een weekendje weg in eigen land, kan je altijd bijvoorbeeld Arnhem overwegen en alvast wat moois opzoeken als Arnhem hotels, wandelroutes, lekkere restaurantjes en meer natuurlijk. Maar je kan ook naar Den Haag gaan, Groningen, of misschien wel het mooie Brabant. Daar is ook veel moois te ontdekken.

 

Toch even de zon opzoeken

Je kan er ook altijd nog voor kiezen om de zon op te zoeken. Doe dit wel wanneer je weer veilig kan reizen en de Corona crisis achterwegen is. Want je wilt natuurlijk wel fijn op reis kunnen en vol kunnen genieten. Want daarvoor ga je naar het buitenland en je wilt natuurlijk in alle rust kunnen genieten van je weekendje weg. Zonder dat je moet nadenken welke regels waar gelden. Je wilt gewoon genieten.

 

Niet alleen een weekendje

Je kan er ook voor kiezen om al helemaal na te denken over de grote vakantie die je gaat doen komend jaar. Je kan al vol inspiratie gaan zoeken en gaan denken waar jij de grote vakantie wilt doorbrengen wanneer we weer naar het buitenland kunnen gaan. Denk je al aan een mooie grote rondreis met een backpack of ga je voor een ultieme relax vakantie aan het zwembad of strand en hoef je het bedje niet af te komen. Want alles is all inclusive dus je hoeft ook nergens rekening mee te houden. Iedereen zo zijn vakantie. Maar momenteel kunnen we nog niet gaan, maar erover fantaseren wel.