De items die je als man in de kast moet hebben

Er zijn zo van die kledingstukken die je gewoon in je kast moét hebben. Het kunnen items zijn die je iedere dag draagt maar het kan ook iets heel speciaals zijn. Dit geldt voor mannen en vrouwen. In deze blog vertel ik je wat je als man in je kast moet hebben. Van een simpele broek tot een goed overhemd, alles komt voorbij. Lees je mee?

Een vlotte schoen

Goede schoenen zijn altijd belangrijk. Zij ondersteunen immers je hele lichaam en daar mag je dus best in investeren. Een gymp of sneaker in een neutrale kleur is dan ook een must voor je kledingkast. Je wilt niet iedere dag in de chique stappers rondlopen en een makkelijke schoen komt altijd van pas. Door deze in een neutrale kleur te kopen, kan je hem bij iedere outfit aan.

Broeken, denim en stof

Iedereen heeft wel broeken in zijn of haar kast. Wist je dat broeken tegenwoordig veel meer de outfit maken dan een T-shirt? Een goede spijkerbroek moet passen. Helaas zie je steeds vaker mensen lopen in broeken, van denim maar ook van een andere stof zoals katoen, die slecht passen. Heb je een broek gevonden en weet e niet zeker of hij goed past? Vraag het een medewerker in de winkel.

Jasje voor zomaar

Zoals voor de schoenen geldt, geldt het ook voor de jassen: soms wil je gewoon even iets makkelijks. We hebben niet altijd behoefte aan een chique jas of een winterjas, soms is een spijkerjack of windjack gewoon genoeg. Zorg dan ook dat je die in de kast hebt hangen!

Net even netjes

Nu zo’n ding wat je waarschijnlijk niet al te vaak draagt: het pak. Iedere man hoort er, naar mijn mening wel eentje in zijn kast te hebben hangen. Laat je leiden door een professional op dit gebied en kies voor een pak in een neutrale kleur zodat je die naar verschillende gelegenheden aan kan. zo weet je zeker dat je pak goed past qua pasvorm maar ook qua gelegenheid.

Een overhemd voor alledag

Iets meer voor het gemak is het overhemd. Ik vind de katoenen strijkvrije overhemden het einde. Ik heb een hekel aan strijken maar een gekreukt overhemd is ook niks. Door de goede kwaliteit katoen blijft een strijkvrije overhemd netjes. En ze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en printjes. Ook die kan je dus altijd aan!