De beste outfit voor de kerst

De feestdagen staan weer voor de deur! Weet jij al wat je aan doet? Nee? Geen probleem! In deze blog help ik je een handje. Want dat de kerst er dit jaar wat anders uit ziet dan andere jaren mag niet baten. Wij gaan nog steeds voor een onberispelijke outfit. Het blijft immers toch een speciale tijd van het jaar. Lees je mee?

Op je gemakje

Iedereen viert kerst op een andere manier. De één nodigt een vriend uit en speelt de hele avond bordspelletjes. De ander komt samen met het gezin, opgedoft en klaar voor een groot diner. In geval van het eerste wil je waarschijnlijk iets aan wat vooral lekker zit. Maar om tijdens deze avonden nou met een joggingbroek op de bank te ploffen? Nee, dat is ook niet wat. Tijd dus om de perfecte kerstpyjama’s in te slaan. Zo zit je er heerlijk ontspannen bij maar geniet je toch van die kerstsfeer.

Chique de friemel

Persoonlijk ga ik liever voor iets extra’s. Een pak vind ik met de feestdagen geen overbodige luxe, ook niet nu we allemaal thuis moeten blijven. Ik kies dan ook voor een pak of pantalon met een colbert. In mijn kast hangen wel een aantal pakken en ik kies dan ook altijd een kleur die goed bij deze dagen past, zoals donkergroen bijvoorbeeld. Als je meerdere pakken hebt, kan je zelfs per feestdag afwisselen.

Goed op maat

Wanneer je een pak draagt, is het belangrijk dat deze op maat gemaakt is of op zijn minst een goede pasvorm heeft. Niks staat zo slordig als een pak dat niet past. daarnaast is het ook zonde van de moeite omdat jouw samengestelde en nette look zo helemaal niet overkomt. Neem zelf je maten op of laat dit een professional doen en kies voor een kleur en (eventueel) een print die jij mooi vindt. Niet op tijd voor de kerstdagen? Geen probleem, Dan draag je de pantalons en colberts toch gewoon met oud en nieuw! De feestdagen houden heus niet op na 26 december.

Voor hem (en haar)

Voor veel mannen doet een pak goeds voor hun zelfvertrouwen. Maar vergis je niet, dat geldt ook voor vrouwen. Een pak voor vrouwen dient wel aan de eerdergenoemde voorwaarde te voldoen: hij moet goed passen. Wil je er een typisch vrouwelijke touch aan geven? Draag onder je pak dan mooie naaldhakken. Zo wordt het toch vrouwelijk maar heeft het ook iets stoers.