Schaamlipcorrectie was gemakkelijker dan ik dacht

Al een aantal jaar heb ik last van mijn schaamlippen bij het paardrijden. Aangezien ik bijna dagelijks doe paardrijden, wilde ik daar graag iets aan laten doen. Ik had alleen geen idee waar en wat het kost. Ik ben toen gaan kijken op internet voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Vervolgens kwam ik uit bij Kliniek Veldhoven toen ik onder schaamlipcorrectie zocht.

Over het bedrijf stonden veel goede recensies. Zo stond er dat ze met professioneel apparatuur werken en elke behandeling laten slagen. Aangezien ik hygiëne erg belangrijk vind was ik ook in staat om contact op te nemen. Telefonisch werd ik erg professioneel en vertrouwd te woord gestaan. Ik wilde daarom ook graag een afspraak maken voor een intakegesprek.

De intakeschaamlip

De intake verliep uitstekend. Er werd aandachtig geluisterd naar mijn aandoening en je kon merken dat ze dit al jaren doen. Een week na mijn intake kon ik al terecht voor een Schaamlipcorrectie. Ik was ook zeker bereid om de behandeling voort te zetten, aangezien ik veel pijn had. 

schaamlipcorrcDe behandeling

Uiteraard was ik erg zenuwachtig voor de behandeling. Uiteindelijk viel het reuze mee. De behandeling verliep erg goed en snel. Voor je het wist waren ze al klaar. Uiteraard heb je wel napijn, maar na 1 week kon ik gewoon het dagelijks leven weer oppakken. Mocht u bij het sporten soortgelijke complicaties hebben dan zou ik je zeker adviseren om contact op te nemen met Kliniek Veldhoven. Op de website vind je meer informatie of de werkwijze en tarieven.