logo

Eindelijk mijn tattoo verwijderen

laserEen tijdje geleden heb ik een tattoo laten zetten bij een beginnende tatoeëerder. Helaas kwam ik er te laat achter dat hij een beginnend tatoeëerder was, omdat hij dit pas vertelde toen ik het eindresultaat zag. De lijnen stonden schots en scheef en de schaduw was verschrikkelijk slecht gedaan. Er kon verder niks meer aangedaan worden en daarom wil ik de tattoo verwijderen.

Goede kliniek

kliniek veldhovenVan de tattoo had ik ontzettend veel spijt en daarom ben ik op zoek gegaan naar een kliniek die deze tattoo goed kon verwijderen. Via het internet ben ik op zoek gegaan naar “tattoo verwijderen” en daarom ben ik terecht gekomen bij Kliniek Veldhoven. Al een keer eerder had ik deze kliniek voorbij zien komen en ik kon mij nog goed herinneren dat ik hier veel positieve reacties over had gelezen.

Op de website stond veel informatie, maar als ik wilde weten hoeveel behandeling ik zou moeten hebben dan moest ik echt langs komen. Voordat ik langs ging heb ik eerst een afspraak gemaakt met de behandelaar.

Tijdens de afspraak is er goed naar mijn tattoo gekeken. Omdat de tattoo helemaal verkeerd gezet is zijn er meer behandelingen nodig om de tattoo helemaal te laten verdwijnen. De prijs was goed voor de behandeling, maar ik vond het zonde dat er door zo’n stomme fout zoveel geld moest worden uitgegeven.

Sinds de behandelingen is mijn tattoo al een heel stuk vervaagt. Elke maand wordt de tattoo een stuk minder zichtbaar en ik vermoed dat je er binnenkort helemaal niks meer van ziet!