private labe pomade

Private label pomade

Er zijn een hoop redenen waarom jij jouw eigen schoonheidsproducten wilt hebben. Als je een schoonheidssalon hebt kan het leuk zijn om jouw eigen producten te hebben en deze te verkopen. Ook als je actief op social media kan het leuk zijn om jouw following een product aan te bieden met jouw naam en gezicht. Er is alleen één probleem niet iedereen heeft de tijd en geld om een eigen bedrijf op te starten waarmee ze eigen producten gaan maken met eigen formules. Gelukkig is er een andere manier om dit te doen. Dit kan ook via private labeling. Zo kun je een private label pomade laten maken met jouw naam, gezicht of bedrijf op. Hoe werkt dit?

Hoe zit private labeling in elkaar?

Private labeling werkt heel simpel. Een bedrijf maakt voor jou op bestelling alle producten die jij wilt hebben. Als ze deze klaar hebben zorgen ze ervoor dat er een design op komt die jij helemaal van top tot teen kunt kiezen en designen. Deze leveren ze vervolgens aan jou en zo heb je jouw eigen pomade of makeup set of wat je dan ook wilt als het gaat om beauty producten.

private labe pomade

Er is meer mogelijk dan je denkt

Naast de standaard beautyproducten zoals gezichtsmaskers of private label pomade zijn er ook speciale producten voor kinderen en haarproducten. Ook hebben ze gedacht aan dingen als glijmiddel of simpele scheerschuim. Ook voor kappers is deze vorm van het krijgen van eigen producten een goede optie.