Een lekker dagje strand met deze tips

Is het warm buiten en schijnt de zon? Dan is het een perfecte dag om naar het strand te gaan. Voorbereidingen treffen voor zo’n dagje strand kan echter flink wat tijd kosten. Hoe pak je dat aan en wat neem je allemaal mee naar het strand? Lees deze tips en geniet vervolgens van een heerlijke dag. 

Een kleine tas

Om ervoor te zorgen dat je niet de hele tijd in je grote tas aan het graven bent, kun je het beste ook een kleine tas meenemen. Hier stop je bijvoorbeeld je zonnebril, make up, elastiekjes en je geld in. Zo is de kans ook nog eens kleiner dat alle kleine spulletjes kwijt raken. 

Je zonnebril

Uiteraard mag je zonnebril niet ontbreken als je naar het strand gaat. Zo hoef je niet constant met je ogen te knijpen omdat de zon te fel is. En wil je eens iets anders? Dan laat je je zonnebril toch bedrukken! Zonnebrillen bedrukken kun je bijvoorbeeld bij bedrukken.nl laten doen.

Zonnebrandcrème

Om jezelf te beschermen tegen de zon is zonnebrandcrème noodzakelijk. Dit is misschien dan ook wel het belangrijkste item om mee te nemen als je een dagje naar het strand gaat. Smeer je van tevoren goed in en denk eraan om dit tussendoor ook te blijven doen. Wanneer je bijvoorbeeld de zee in gaat, spoel je de crème weer van je af waarna je jezelf opnieuw in zult moeten smeren.

Een goed boek

Om niet de hele dag alleen maar niksend op het strand te hoeven liggen, zou je een boek mee kunnen nemen. Zo kom je heerlijk tot rust, met de rustgevende geluiden van de golven op de achtergrond. Je kunt natuurlijk ook wat tijdschriften meenemen, maar de kans is groter dat deze wegwaaien dan wanneer je een (wat zwaarder) boek meeneemt.