rijles

Mijn eerste rijles!

eerste rijlesPas geleden had ik mijn eerste rijles. Ik weet dat het gek is dat ik op mijn leeftijd mijn rijbewijs nog niet heb maar het is toch echt zo. ik heb mijn rijbewijs namelijk nog niet omdat ik altijd veel faalangst in de auto had. Ik was bang dat ik een ongeluk zou krijgen en dat ik gewoon niet goed reed.

eerste Ik ben bij verschillende rijscholen geweest maar elke keer ging het weer fout. Dit is inmiddels al weer erg lang geleden, tien jaar geleden gaf ik de hoop namelijk op. Dit jaar besloot ik om het opnieuw te proberen. Ik ben daarom het internet opgegaan en ik hoopte bij een rijschool uit te komen die er echt voor mij zou zijn.  Op het internet las ik veel positieve verhalen over Osseforth. Volgens veel mensen die hier hun rijlessen hebben gevolgd zorgen de rij instructeurs ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt in de auto.

rijlesEen goed eerste gesprek!

Dankzij de velen positieve verhalen besloot ik om contact met het bedrijf op te nemen. Ik vond wel dat ze mijn situatie moesten weten en daarom besloot ik een gesprek aan te vragen. Tijdens dit gesprek hadden ze veel begrip voor mijn situatie en dat vond ik erg fijn.

Ik heb mijn eerste rijles dus al gehad en ik ben zeker te spreken over de rijschool. Ik voelde me erg op mijn gemak tijdens mijn eerste rijles. Ik hoop dat het me nu wel gaat lukken om mijn rijbewijs te halen.