Bakfiets kopen

Ga ook voor trendy van deze tijd

Wil je ook ervaren hoe het is om met een trendy bakfiets te rijden? Een bakfiets kopen betekent kwaliteit, vlot en modern om gezien te worden. Je hebt niet alleen een bakfiets die van alle gemakken is voorzien, er is ook nagedacht over comfortabel fietsen door het lage gewicht van de fiets. Een prima wegligging, wendbaarheid en met behulp van de hulpmotor kun je eenvoudig overal naartoe fietsen. De ontwikkelingen van afgelopen jaren maken de fiets een perfect fiets.  

Bakfiets kopen

Perfecte eigenschappen van de Dolly bakfiets 

Wanneer je de bakfiets ziet rijden zie je direct dat je te maken hebt met een kwaliteitsproduct. Hoogwaardige componenten om zo comfortabel mogelijk te kunnen fietsen, een mooie kunststof bak met afgeronde hoeken waar de kinderen lekker in kunnen zitten. De duurzame bak is her te gebruiken als deze aan vervanging toe is, een bakfiets kopen doe je immers niet zomaar. Regen of zon, de bakfiets van Dolly kun je rustig bij slecht weer buiten laten staan. Hollandse degelijkheid wat wel tegen een bui regen kan. 

Unieke service voor onderhoud en reparatie 

Bakfiets kopen

Bij een bakfiets kopen stopt de service niet, de fiets is niet te koop in de winkel. Wij willen onze toekomstige klanten de beste service geven die er is, aan huis komen we de bakfiets demonstreren en kun je de fiets zelf ervaren. Past de bakfiets echt in de schuur of kan ik achterom rijden de tuin in? Ook bij service en reparatie komen we aan huis, we gaan niet eerder weg dan dat je weer een bakfiets hebt die in topconditie verkeert.