Parkeren Schiphol

logo_bps1 Prima Parkeren

Prima Parkeren is een bedrijf die u parkeerlocaties aanbied voor wanneer u op vakantie bent. Prima parkeren heeft haar naam te danken aan onze visie. Wij zorgen ervoor dat u prima kan parkeren! Wij zijn gevestigd op Van Cleeffkade 15, te Aalsmeer. Bij ons kunt u kiezen uit een buitenparkeerplek, maar ook uit onze zwaarbewaakte parkeergarage. De garage biedt u de zekerheid van bescherming tegen extreme weerstomstandigheden. Het gebruik van de parkeergarage voegt slechts €7,50 toe aan uw totaal bedrag. Een erg aantrekkelijke service dus!

Parkeren bij Primaparkerenlogo-quickparking1

Er zit verschil tussen de service bij de parkeergarage en de buitenparkeerplaats. U rijdt en parkeert uw auto zelf in de parkeergarage. Maakt u gebruik van de buitenparkeerplaats, dan levert u bij aankomst uw sleutel af aan één van de medewerkers die tot slot uw auto voor u parkeert. Vervolgens brengt één van onze enthousiaste medewerkers u met een pendelbusje naar uw vertrekhal! Untitled-3

Na aankomst op Schiphol moet u natuurlijk ook nog terugkomen naar uw auto. Alles wat u hoeft te doen hiervoor is een belletje geven aan ons en wij komen u ophalen. Als u belt rondt de tijd dat u op uw bagage staat te wachten, staan wij hoogstwaarschijnlijk al klaar met een busje om u op te halen. Dit busje staat op dezelfde locatie als waar u bent afgezet.