Efteling Overnachten

Kom ook bij de Efteling Overnachten

Heerlijk bij de Efteling Overnachten, ik wil niet meer anders. Vroeger gingen wij een dagje naar dit pretpark, maar daar maken wij nu tegenwoordig een gezellig weekend van. Nu kunnen wij opa en oma ook een keertje meenemen, ook leuk voor de kinderen. Want vaak horen zij wel de verhalen aan, maar waren er nog nooit geweest. Voordeel is nu dat wij een grote familiekamer hebben gereserveerd in Hotel de Kroon. Hier kunnen wij met het hele gezin heerlijk een nachtje blijven slapen. Omdat wij een arrangement hadden besproken, met overnachting en twee dagen bezoek aan het park, was het fijn om in dit hotel te kunnen verblijven.

Bericht bekijken

Met het hele gezin bij de Efteling Overnachten

Opa en oma vonden het geweldig toen wij hun vertelden van de overnachting bij het pretpark. Voordeel is dat het zo dichtbij is, dat wij hier de auto al konden parkeren en naar dit park gaan lopen. Als eerst zijn wij naar de hotelkamer gegaan en hebben hier ons een beetje op kunnen frissen. daarna zijn wij naar het park gaan lopen. Zelfs opa en oma hebben dit stuk met gemak kunnen lopen, want de ingang is erg dichtbij.

Halverwege de dag werden mijn ouders moe, normaal zal je dan naar huis meoten gaan. Nu konden zij naar het hotel gaan en daar lekker gaan rusten. Eventueel konden zij hier ook een heerlijke lunch hier nuttigen en op een terras gaan zitten.