Singlesday 2018

Singlesday is de ideale dag om jezelf eens flink te verwennen. Op singlesdayshoppen.nl vind je de beste deals die op deze dag beschikbaar zijn. Dit jaar valt Singlesday op 11 november 2018. Maar wat houdt Singlesday überhaupt in?

In 1993 is Singlesday (‘vrijgezellendag’) in China ontstaan. Op universiteiten organiseerden studenten een speciale dag voor vrijgezellen, een traditie die zich meer en meer uitbreidde totdat er sprake was van een jaarlijks terugkerend fenomeen. Online verkooppunten haakten hier op in door op deze speciale dag te strooien met exorbitante kortingen, zodat single personen zichzelf verwenden met aankopen op deze dag. Dit legde bepaalde webshops zeker geen windeieren: zo rapporteerden de diverse sites van AliBaba verkoopcijfers van 17,5 miljard dollar op deze dag. Genoeg singles die zichzelf op deze dag verwennen dus.

Singlesday in Nederland

Inmiddels is Singlesday ook in Nederland een begrip geworden. Diverse online winkels nemen deel aan Singlesday 2018. Hierbij kun je denken aan webshops en winkels van Bol.com, MediaMarkt en Hunkemöller. Tijdens deze dag kun je verscheidene producten scoren tegen een lagere prijs. Singlesday valt altijd op 11 november: je weet voortaan dat dit de dag is waarop je kunt profiteren van fantastische kortingen. In China is deze dag het koopspektakel van het jaar, en inmiddels begint het tevens in Nederland een fijne traditie te worden.

Op deze site ben je aan het goede adres voor de beste aanbiedingen tijdens Singlesday 2018. Wij zetten de diverse online verkooppunten op een rijtje, zodat je eenvoudig en snel op zoek kunt gaan naar de beste koopjes tijdens Singlesday 2018.