Frisbees bedrukken als geschenk

Hoogstwaarschijnlijk heeft iedereen al wel eens een keer een frisbee gegooid.  Frisbees-bedrukken.nl Tiel is dan een geschikt idee om dit te overhandigen als relatiegeschenk! Voor mensen met huisdieren of kinderen wordt dit veelvuldig gebruikt. Een frisbee gooien blijft erg leuk om te doen, helemaal wanneer dit bedrukt is met een logo van het bedrijf toch?

101563_98927_272_272

Maar wat voor promotiemateriaal is nou geschikt om te overhandigen? Tegenwoordig wordt er veel gedaan om bedrijven te promoten aan potentiële en bestaande klanten. Veelal wordt er een fles wijn overhandigd waar het logo van het bedrijf op zit, iets wat nogal standaard is deze tijd toch?

logo

Het gemak van het internet

Bij Lavista relatiegeschenken is het dan ook mogelijk om een tal van geschenken te overhandigen aan partners. Voor een aantrekkelijke lage prijs kan je een keuze maken uit het assortiment! Een frisbee bedrukken is niet iets waar je gelijk aan denkt waarschijnlijk, toch vindt je een frisbee overal wel. Kies je voor een plastic frisbee of wil je “chique” overkomen? Ook in de kleuren kan je het nog zo gek niet bedenken of het is bij hun te verkrijgen. 101501_98805_272_272

Als moeder van twee dochters weet ik het maar al te goed dat een frisbee niet meer weg te denken is. Het feit dat ik voor het bedrijf nu ook een frisbee kan laten bedrukken weet ik in ieder geval zeker dat veel partners het enorm leuk vindt om dit te krijgen. Mocht je net zoals ik graag willen inzien wat het voordeel is raad ik je aan om een bij hun op de website te kijken.