Slippers.nl

Ik ga op vakantie en neem mee?

Het is weer zover, de zomer komt eraan! Waarschijnlijk heb je al nagedacht wat je allemaal nog moet regelen om op vakantie te kunnen gaan. Bijvoorbeeld is je paspoort nog geldig? Ga ik met het vliegtuig, de auto of met de trein? Hotel, hostel of kamperen? Je hebt daarbij waarschijnlijk ook gedacht aan wat voor soort kleren je moet meenemen, een paar t-shirts, een aantal korte broeken, die leuke bikini die al 3 jaar in de kast ligt. Heb je toevallig ook al gedacht aan een Havaiana slipper?

Waarom een slipper?

Een Havaiana slippers is altijd handig om bij je te hebben op vakantie voor een dagje op het strand. Op het strand wil niemand gedoe, het voelt toch altijd een beetje ongemakkelijk om je uit te kleden, ook al heb je zwemkleding onder je kleding aan. Dan is het handig om snel je slippers of sandalen uit te kunnen doen zodat je daar in ieder geval niet over na hoeft te denken. Je bent uiteraard op het strand om te genieten en tot rust te komen.

Maar denk ook aan bijvoorbeeld even heerlijk casual shoppen. In deze situaties wil je snel je slippers uit kunnen doen zodat je kleren kan passen. Laten we eerlijk zijn niemand wil heel lang in een kledinghokje staan met schoenen die niet snel uit kunnen terwijl er zuchtende mensen buiten de paskamer staan te wachten.

Geen gedoe op vakantie

Wat voor soort vakantie je ook gepland hebt, je wil vooral weinig gedoe. Je gaat op vakantie om even helemaal tot jezelf te komen of om te ontkomen aan de dagelijkse sleur. Comfort en lekker in je vel zitten, staan dan hoog op het lijstje. Toch kan je met slippers aan je voeten ook hele actieve vakantie plannen, er zijn namelijk ook sandalen die van hetzelfde soort materiaal zijn gemaakt als slippers maar nog net wat meer stevigheid bieden door een bandje aan de achterkant waardoor de slipper hoe dan ook stevig zit. Daardoor kun je gewoon fietsen, maar ook een lekker stuk door het bos wandelen.