Voor een e-sigaret gaat u naar Pipeline Store

Bent u opzoek naar een e-sigaret? Dan bent u bij Pipeline store aan het juiste adres! Zij hebben een zeer groot assortiment aan verschillende artikelen qua elektronische sigaretten en het is daarom zeker een aanrader om een kijkje in de webshop te nemen.

Ontstaan Pipeline

Pipeline is ontstaan in 2011 en is opgericht door Andi en Patrick. Zij openden hun eerste winkel op 4 augustus 2011. Hierna volgde meerdere winkels. Eind 2011 opende zij hun eerste winkel in Nederland. In het begin van 2013 een officiële lancering van fuel e-liquids met Franse distributeurs. Op 16 juni 2013, opende Pipeline een Store in Parijs.

 

Over Pipeline

Pipeline staat ervoor dat de klant de juiste informatie over een product krijgt over zowel de kwaliteit en de naleving van de normen die er tegenwoordig voor staan. Pipeline zet zich in om een zo transparant mogelijk, eerlijke discussies en de kennis van de markt om te zetten naar de beste materialen en certificering volgens de geldende wetgeving en e-sigaretten te vervaardigen door de beste gerenommeerde fabrikanten in de wereld.

Daarnaast heeft het team van Pipeline maar één doel en dat is u de beste e-sigaretten en service bieden.