Vier je verjaardag met deze tips

Hoera, je bent bijna jarig! Dat betekent ook dat je moet gaan bedenken hoe je het wilt gaan vieren (als je überhaupt van plan bent het te vieren). Er bestaan ontzettend veel verschillende manieren om je verjaardag te vieren, waardoor je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Wil je eens iets anders dan een verjaardag waarbij je in een kringetje in de woonkamer zit? Lees dan onderstaande tips om wat inspiratie op te doen.

Vier je verjaardag buiten

Wie zegt dat je je verjaardag binnen moet vieren? Ook buiten kan het heerlijk zijn om een leuk feestje te bouwen. Verzorg wat hapjes en drankjes en koop goede speakers, bijvoorbeeld die van https://www.thenextshop.nl/, en genieten maar! Nu nog hopen op een lekker zonnetje en een goede opkomst en je zult zien dat het een onvergetelijke dag wordt.

Plan een workshop

Ook kan het erg leuk zijn om samen met wat vrienden een workshop te volgen op je verjaardag. De opties zijn oneindig; wat dacht je van een workshop salsa dansen, schilderen, pottenbakken of bierbrouwen? Overal is wel een workshop voor, dus het is maar net wat jij leuk vindt om te doen. Dit is niet alleen gezellig, maar vaak ook nog eens erg leerzaam.

Organiseer een filmavond

Wil je toch lekker thuis je verjaardag vieren? Dan is het leuk om een filmavond te organiseren. Kies een paar goede films uit, maak lekkere hapjes klaar en koop genoeg drankjes voor al je vrienden. Wil je tijdens de coronacrisis liever niet dat er zoveel mensen over de vloer komen, dan kun je ook ervoor kiezen om op afstand van elkaar film te kijken, bijvoorbeeld met een app als Netflix Party. Stuur je vrienden per post een zak popcorn en bijpassend drankje en kijk gezellig samen dezelfde film.