Verschillende soorten readings

Wanneer je op zoek bent naar verschillende soorten readings, dan ben je bij Anne Claire aan het juiste adres. Zo kan je bij haar een tarotkaart laten leggen. Ze zeggen niet wat je moet doen maar laten zien welke richting voor je open staat. Hoe specifieker de vragen worden gesteld, hoe specifieker het antwoord zal zijn. Deze sessie duurt ongeveer een uur en kan ook via Skype plaats vinden. Tijdens deze sessie worden er geluidsopnames genaakt en als een mp3 naar je toegestuurd zodat je deze kunt terugluisteren. Tevens bestaat er de mogelijkheid om via Symboolstenen een sessie te krijgen.  

Een abonnement

Via een abonnement kan je één van de tarot readings krijgen. Tijdens deze lezing ben je zelf niet aanwezig. Je kunt hierdoor nieuwe mogelijkheden zien of juist afstand nemen van bepaalde zaken in jouw leven. Per lezing betaal je €40,- en deze duurt ongeveer 45 minuten. Ook dit wordt voor je opgenomen.

Omdat ik al een tijd met heel veel vragen rond liep heb ik besloten om een lezing aan te gaan. Met mijn vragen ben ik naar Anne Claire gegaan. Tijdens mijn sessie heb ik veel antwoorden op mijn vragen gekregen. Helaas bleven een paar vragen onbeantwoord, maar die zijn voor de volgende afspraak.