Salsa les volgen is leuk!

Niks is leuker dan het volgen van een salsa les! iets waarmee je jouw lichaam goed en intensief mee kan bewegen. Voor een tijd terug was ik namelijk gaan zoeken naar een bedrijf waar het mogelijk is om deze les te volgen. Ik wilde graag meer beweging hebben en met een salsa weet ik het zeker dat dit mogelijk is!

Zodoende ben ik gaan zoeken op het internet in de hoop dat ik een geschikt bedrijf vinden kan waar ik gelijk deze les kan volgen. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van La Esquina Cubana waar het mogelijk is om deze les te volgen. In de eerste instantie zat ik er niet op te wachten om bij onbekende te gaan staan. Mijn vriendin wilde dan ook graag mee om te kijken of dat het wellicht iets is voor haar.

images-4

Enorm leuke les gehad

Doordat we vriendelijk werden binnen gehaald konden we niet meer terug en moesten we het ondervinden. In het begin vond ik het wel eng om mijn lichaam te bewegen maar nadat iedereen hetzelfde deed verlichtte het enigszins. Wij hebben achteraf gezien een onwijs leuke les gehad waardoor ik hier aangemeld ben voor de volgende les!