Sportief leasen? Financial lease maakt dromen waar

financial-lease-twenteU droomt al jaren van het rijden in een Alfa Romeo? Dan komen dromen nu uit! Dankzij de mogelijkheden die financial lease ondernemers biedt, kunt u zonder grote investeringen toch een jong model Alfa Romeo rijden. Hoe dat in zijn werk gaat? Dat vertellen we u graag.

Financial lease is er speciaal voor ondernemers en is een vrij kale vorm van leasen. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een mooie personenauto of bedrijfswagen, maar u regelt zelf de verzekering en het onderhoud. Zo houdt u altijd zicht op de kosten en weet u direct waar het geld aan op gaat. Doordat financial vele mogelijkheden biedt om zelf de hoogte van het maandbedrag te bepalen, bepaalt u bovendien voor een groot deel zelf de kosten.

Het maandbedrag bij een financial lease wordt vastgesteld door de aankoopsom te verminderen met de slottermijn (het bedrag dat u na afloop van het contract betaalt). Het bedrag dat overblijft wordt verdeeld over de looptijd van het contract. Heeft u ruimte over voor een aanbetaling? Dan daalt het resterende bedrag en daarmee ook het maandbedrag. Op deze manier is het zonder grote investeringen goed mogelijk de Alfa Romeo van uw dromen te rijden.

Voor een financial leaseplan op maat of een transparante aanbieding adviseren wij Financial Lease Twente. Bij deze specialisten kunt u terecht voor een leasecontract dat past bij u en uw onderneming en heeft u ruime keus in de diverse modellen van Alfa Romeo.