Sla je slag voor het nieuwe jaar

2020 loopt op haar einde. Wat een jaar was/is dit. Veel mensen kijken uit naar deze maanden vol gezelligheid. Goed, dat ziet er nu wat anders uit dan anderen jaren maar met zijn allen maken we er toch wat van. Conform de regels natuurlijk, dat wel. Tijd om ons voor te bereiden op het nieuwe jaar. En hoe doen we dat? Met een goede shopsessie natuurlijk. In deze blog vertel ik je hoe je weer helemaal fris, bepakt en bezakt met nieuwe kleding, het komende jaar in gaat. Lees je mee?

Het oude eruit, het nieuwe erin

Voordat ik mezelf loslaat in de winkels, fysiek of online, ontdoe ik graag mijn kledingkast van alles wat ik niet meer draag. Iedere plank wordt geleegd en ieder item wordt tegen het licht gehouden. Ik heb geleerd dat je alles wat je een jaar lang niet gedragen hebt beter weg kunt doen. Ja, ook ik ben weleens bang dat ik spijt krijg van mijn beslissingen maar dat is dan maar zo. Het ruimt immers ook lekker op en je ziet meteen wat je wel extra kan gebruiken. Plus er is eindelijk ruimte in de kast.

Verwenmomentje voor jezelf

Waarom wachten op de kerstdagen als je jezelf nu ook al kan verwennen met iets moois. Ga in dit geval niet alleen voor wat je nodig hebt maar kijk ook naar wat je leuk vindt. Dat is toch anders dan een stel nieuwe sokken omdat anderen vol gaten zitten. Wil je toch iets wat ook functioneel is? Kijk dan naar Via Vai damesschoenen. Deze schoenen zijn enorm stijlvol maar zijn ook gemaakt om lange dagen op te lopen. De collectie loop enorm uit één en dat maakt dat er voor iedereen wel wat bij zit. Je kan ze vinden op Van Arendonk

Extra goedkoop

Als je wilt, zou je kunnen wachten tot Black Friday. Dat is een uit Amerika overgewaaid concept en betekent eigenlijk dat een hoop winkels hoge kortingen op hun producten gooien. Maar als jouw favoriete winkel dit niet doet, laat je dan ook niet tegenhouden. Mooie spullen van goede kwaliteit zijn immers nooit weg en daar mag je best in investeren.

Zo ga jij met een opgeruimde en aangevulde kledingkast straks het nieuwe jaar in. Misschien heb je wel een hele andere stijl te pakken? Wie weet? Shoppen is immers altijd leuk. Zeker als het om schoenen gaat. Weet jij al welk paar jij in de kast wilt hebben?