Kapsalon Leiden gezocht

Al een geruime tijd ben ik druk aan het zoeken naar Kapsalon Leiden. Dit omdat we verhuizen naar het mooie Leiden en ik graag alles van tevoren geregeld wil hebben alvorens we definitief vertrekken. Nu dat ik op het internet ben gaan zoeken sprong er al vrij snel een bedrijf bovenuit: Fresh Hair Design te Leiden.

Dit bedrijf wekte eerlijk gezegd wel de interesse bij mij op waardoor ik een afspraak wilde maken om te zien of dat ik daar mijn haren wil laten knippen. Ja het klinkt vreemd in de oren, echter hebben ze al een keer mijn kapsel verkeerd geknipt. Dit wilde ik niet nog een keer hebben waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een goede kapper.

Perfecte hulpFHD logo

Zo was gisteren het moment van de waarheid, de afspraak! Eerlijk gezegd met knikkende knieën bij hun naar binnen gestapt en mocht direct zitten. Op de een of andere manier voelde ik me op me gemak waardoor ik haar de gang heb laten gaan. Ze verzekerde mij dat ik me geen zorgen hoefde te maken, enige wat ik hoefde te doen was genieten.

Uiteindelijk heeft Kapsalon Leiden wel degelijk mij als klant erbij gekregen! Mijn haren zijn namelijk enorm goed geknipt. Zelfs mijn vorige kapper kan hier niet aan tippen waardoor ik hier regelmatig weer te vinden ben.Banner_promo